Soria Exiton Ct Comp 48 Nf

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Trigonella foenum-graecum (fenegriek) bevat trigonelline, methylbetaïne, bitterstoffen, slijmstoffen (mannogalactaan), saponinen, nicotinezuur en nicotinezuuramide, vit. C, mineralen, flavonoïden met rutine, vitexine en oriëntine, eiwitten, vetten en koolhydraten. Fenegriek bezit (hart)spierversterkende, spijsverteringsbevorderende, pancreasstimulerende, eetluststimulerende, diuretische en bloedsuikerverlagende eigenschappen.
Arginine stimuleert de secretie van het groeihormoon waardoor de degeneratieve processen vertragen, verhoogt de synthese van eiwitten door beter transport van aminozuren naar de cellen, verhoogt de vetverbranding en de weerstand, herstelt huid en kraakbeen, verhoogt het libido en de spermaproductie.
Turnera diffusa (damiaan) bevat een essentiële olie met pineen, cymol, thymol, cineol, looistoffen, bitterstoffen, harsen, zetmeel en een strychnineachtig alkaloïde. Ze oefenen een tonische, zenuw-versterkende, hormoonregulerende en hypofyseregelende werking uit.
Rosmarinus officinalis (Rozemarijn of Spaanse Ginseng) bevat een groot aantal actieve stoffen die inwerken op bijna alle organen. De essentiële olie met pineen, kamfeen, cineol, borneol en kamfer oefent een tonisch en regulerend effect uit op het zenuwstelsel, de bloedcirculatie en het hart. Flavonoïden (apigenine, luteoline), fenolzuren (cafeïnezuur, chlorogeninezuur, rosmarinezuur) en bitterstoffen (picrosalvine) zorgen voor cholagoge, krampwerende, diuretische, verteringsbevorde-rende en antigonadotrope eigenschappen. Rozemarijn wordt gebruikt bij zenuwuitputting, zwakte, herstel, digestieve problemen, circulatiestoornissen (hart, hersenen, perifeer), depressie, vermoeidheid, hoofdpijn.
Koninginnebrij bevat veel vitaminen: B1, B2, B3, B6, C, E, A, Biotine, Foliumzuur; 5% vetzuren waar-van het 10-HDA het belangrijkste is en een voorname rol speelt bij reumatische aandoeningen. Royal Jelly bezit ook een proteïne: globulinezuur dat zorgt voor een betere weerstand en een onderdeel is van collageen, de basisstructuur van het bindweefsel. Royal Jelly zorgt voor een strakke, stevige en jonge huid. Royal Jelly bevat ook grote hoeveelheden pantotheenzuur (B5) die de adrenalineklieren stimuleert en zorgt voor een betere verbranding van de voedingsstoffen. Royal Jelly bevat ook inosi-tol die cholesterolafzetting op de vaatwanden voorkomt en ze elastisch houdt. Royal Jelly verhoogt de zuurstofopnamecapaciteit van het bloed zodat verzuring uitgesteld wordt. Royal Jelly verbetert de zuurstofvoorziening naar de hersenen en verbetert de prikkeloverdracht van de zenuwen door de aanwezigheid van choline. Het wordt niet zonder reden als het beste 'Brain Food' aangeprezen. Roy-al Jelly verbetert de uithouding, herstelt de vitaliteit, vertraagt veroudering, verhoogt de weerstand, vermindert allergische reacties en verbetert zowel lichamelijke als geestelijke prestaties.

Gebruik

1 tablet per dag
Acuut: 3 tabletten per dag

Samenstelling

Samenstelling:microkristallijne cellulose (bindmiddel), droog extract van Trigonella foenum graecum (6:1) 150 mg, arginine 100 mg, droge extracten van: Turnera diffusa (4:1) 100 mg, Rosmarinus officinalis (6:1) 50 mg, gelyofiliseerde koninginnebrij 50 mg, gamma-cyclodextrine

Standaardisatie per tablet:

Saponine glycosides: 75 mg

Rozemarijnzuur: 5 mg

Hydroxydecaanzuur: 2 mg

Indicatie

impotentie, frigiditeit, lusteloosheid, zwakte.

Contra indicatie

Niet bij zwangerschap en borstvoeding

Details
CNK4120341
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte68 mm
Lengte109 mm
Diepte48 mm