Gezondheidsnieuws

Ontdek het laatste nieuws en de beste tips voor een gezonde levensstijl op onze overzichtspagina met gezondheidsnieuws. Hier vindt u een verzameling blogberichten en artikelen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van voeding en fitness tot geestelijke gezondheid en ziektepreventie. Blijf op de hoogte van de laatste trends en inzichten en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder leven.

Blog artikels 157-161 van 161

Pagina's
Sorteer op:
Is de airco op je werk of thuis ongezond?

Is de airco op je werk of thuis ongezond?

Airco is de courante oplossing om de temperatuur te regelen op het werk of in je slaapkamer tijdens hete zomerdagen. Er doen echter veel verhalen de ronde dat airo niet gezond is. Zo zeggen tegenstanders dat via airco virussen worden verspreid. Maar klopt dat wel? Word je echt ziek door airco of is het een fabeltje? Wij brengen graag klaarheid!

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Hun aanbod is de voorbije jaren enorm toegenomen en ze dienen voor tal van doeleinden: sommige supplementen bevorderen het herstel of dragen bij tot een betere conditie, andere worden gebruikt ter verlichting van plasproblemen, gewrichtspijnen of een prikkelbare darm … 

Wat zijn windpokken?

Wat zijn windpokken?

Windpokken, ook wel waterpokken of varicella genoemd, worden gekenmerkt door jeukende rode bultjes die overal op het lichaam voorkomen. Oorzaak is een infectie met het varicella-zoster-virus en windpokken zijn erg besmettelijk. Bijna iedereen krijgt als kind windpokken. Het is een typische kinderziekte.

Acné

Acné

In onze jeugd vertelde men ons dat acne een tienerkwaal was en dat die vanzelf na de pubertijd zou verdwijnen . Nochtans is het zo dat één op de twee vrouwen dertig jaar later nog steeds te kampen heeft met mee-eters en puistjes.

Bescherm jezelf, laat je vaccineren!

Bescherm jezelf, laat je vaccineren!

Griep is geen onschuldige infectie, het is een heel besmettelijke ziekte. Elk jaar sterven er patiënten aan complicaties door griep. Vaccineren is vandaag de enige manier om je ertegen te beschermen en besmetting onder de bevolking af te remmen.

Pagina's